Información

Información

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

INFORMACIÓN analitza com serà l'inici del pròxim curs escolar en el context del covid-19

El secretari autonòmic d'Educació i FP, Miquel Soler, i el president dels directors d'Infantil i Primària, Ginés Pérez, participen en el primer seminari digital «Converses de futur»

L'inici del curs serà enguany segurament molt diferent del que hem vist cada setembre fins ara. PILAR CORTÉS

La pandèmia de covid-19 suposa un gran repte davant l'inici del curs escolar 2020-2021 el pròxim mes de setembre. Les mesures de prevenció contra el virus i la incertesa respecte de l'evolució que tindrà la malaltia obliguen a generar una estratègia que garantisca el dret a l'educació en aquest context i, fins i tot, a plantejar diferents escenaris en funció de si les classes es pugueren fer de manera presencial o de si un nou confinament . I tot això, sempre posant per davant la seguretat de l'alumnat i del cos docent.

El secretari autonòmic d'Educació i FP, Miquel Soler, i el president dels directors d'Infantil i Primària, Ginés Pérez, explicaran aquest divendres 31 de juliol com es durà a terme l'inici del pròxim curs escolar. El responsable polític i el representant dels docents seran els protagonistes del primer seminari digital «Converses de futur», organitzat per INFORMACIÓN amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. L'acte constarà d'una exposició inicial a càrrec de cadascun dels ponents i, a continuació, els assistents podran formular-los les preguntes que estimen convenient. La cita serà presentada i moderada pel director del Club INFORMACIÓN, Toni Cabot.

Per a poder participar en el seminari digital i fer preguntes als ponents cal inscriure's a la web club.diarioinformacion.com. Hi hauran d'indicar el seu nom i l'adreça de correu, a la qual rebran l'enllaç per a poder seguir en directe la jornada. La sessió començarà a les 11.30 hores, i posteriorment quedarà allotjada a la mateixa web del Club INFORMACIÓN, de manera que podrà ser visionada per totes aquelles persones interessades en el tema o en alguns dels aspectes tractats.

El cicle «Converses de futur» pretén ser un punt de trobada i reflexió entre experts en diferents matèries o qüestions d'actualitat i els lectors d'INFORMACIÓN. Al llarg de les diferents sessions s'abordaran temàtiques de gran interés social com l'educació, els serveis bàsics, la inclusió, el multilingüisme o la bretxa digital, que d'aquesta forma estaran a l'abast de tots els lectors. Els seminaris seran en valencià, de manera que alhora seran una eina per a la promoció de la llengua en l'àmbit dels mitjans de comunicació i el foment del seu aprenentatge.

Compartir el artículo

stats