La programació d’ACUA d’aquest quadrimestre presenta La Bíblia contada per Xavi Castillo, un espectacle en valencià amb una versió despreocupada, còmica i actual de La Bíblia.

La representació tindrà lloc demà dimecres, 19 de febrer, a les 20 hores al Paranimf de la UA, amb un preu d’entrada de 5 euros a la venda en Llibreria Compàs, veu.ua.es/entradas i una hora abans en l’espai de la representació.

Xavi Castillo afirma que «des que vam començar a fer esquetxos còmics pels teatres i cafès teatre, sempre fèiem al final la mateixa broma: "I si muntem la Bíblia?"». Afegeixen que ara és un bon moment, «sobretot després de les reflexions que hem fet sobre els límits de l’humor. A més, hi ha moltes coses en l’actualitat que ens han portat als textos bíblics: declaracions de polítics (Vox hi entra en joc), conclaves al Vaticà (la conclusió del papa sobre la pederàstia és que en té la culpa... Satanàs!)».

L’espectacle fa un repàs de la Creació, el Diluvi Universal, Moisès i les Taules de la Llei, la torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles. «Continuem satiritzant les coses més sagrades», afirmen.

Consulta tota la programació d'este quadrimestre ací