22 de octubre de 2019
22.10.2019

VIII Conferència Internacional sobre Carboni per a l'Emmagatzematge d'Energia i Protecció del Medi Ambient

La trobada té lloc des d'ahir fins el 24 d'octubre i està organitzat pel Grup Espanyol del Carboni (GEC) i l'Institut de Materials de la Universitat d'Alacant

22.10.2019 | 04:15

El CESEP'19, la VIII Conferència Internacional sobre Carboni per a l'Emmagatzematge d'Energia i la Protecció del Medi Ambient, té com a objectiu reunir els científics, enginyers i tecnòlegs i té la intenció de proporcionar un fòrum de debat sobre els aspectes científics fonamentals i tecnològics de les aplicacions de carboni relacionats amb l'emmagatzematge d'energia i protecció del medi ambient. La trobada, inaugurada ahir pel rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, té entre els seus objectius estimular un debat fructífer, noves idees i col·laboracions entre especialistes de diversos àmbits.

El congrés té, aproximadament, 140 participants i al voltant de 150 contribucions, entre les quals s'impartiran dues conferències plenàries sobre l'ús de materials de carboni per a l'emmagatzematge i generació d'energia. Aquests són dos exemples representatius de l'alta qualitat de les contribucions que s'orienten essencialment cap al desenvolupament d'un medi ambient més net i sostenible que puga disminuir la petjada de carboni. El congrés està organitzat pel Grup Espanyol del Carboni (GEC) i l'Institut de Materials de la Universitat d'Alacant. Els materials de carboni constitueixen una gran família de diverses estructures i textures que subjauen a una gamma d'aplicacions creixent, com es dedueix de l'impressionant nombre d'articles d'investigació publicats sobre aquest tema.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook