La Universitat d’Alacant i Cajamar van signar el passat dijous un conveni pel qual l’entitat financera patrocinarà el projecte Trobades Seus-Consell Social de la Universitat d’Alacant. El conveni, signat pel rector, Manuel Palomar, el president del Consell Social, Adolfo Utor, i el director territorial de Cajamar Caixa Rural, Manuel Nieto, pretén promoure les relacions de la universitat amb l’entorn social i empresarial a través de les seus universitàries.

El Consell Social de la Universitat d’Alacant, organitzador d’aquesta iniciativa, té com a objectiu crear un espai de trobada entre sectors productius i ser catalitzador del sector professional, empresarial, universitari i social per a crear sinergies entre tots ells. Amb aquest conveni, es pretén promoure les relacions de la universitat amb el seu entorn a través de les seus universitàries de les comarques d’Alacant i intensificar-ne la capacitat vertebradora.

Cajamar patrocinarà l’organització i realització de les trobades, igual que altres activitats que duu a terme amb la Universitat d’Alacant, a la qual està vinculada a través del mecenatge d’accions esportives i culturals com els concerts solidaris de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat. Atesa la seua implicació i suport, l’entitat ha rebut enguany el reconeixement al Mecenatge Artístic i Cultural del Consell Social.

La primera d’aquestes trobades va tenir lloc el 5 de juny a Dénia en un acte sobre la realitat actual i el futur de la institució acadèmica a la comarca alacantina de la Marina Alta, celebrada a la seu de Baleària, i que va comptar amb la intervenció del president de la Generalitat, Ximo Puig, del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i del president del Consell Social de la Universitat d’Alacant, Adolfo Utor.