09 de julio de 2019
09.07.2019

La UA i Cajamar col·laboren per a promoure les relacions de la universitat amb el seu entorn

L'objectiu és intensificar la capacitat vertebradora de la Universitat d'Alacant i crear sinergies entre el sector empresarial, professional, social i universitari

09.07.2019 | 04:15
Palomar, Utor i Nieto, durant la formalització del conveni.
La Universitat d'Alacant i Cajamar van signar el passat dijous un conveni pel qual l'entitat financera patrocinarà el projecte Trobades Seus-Consell Social de la Universitat d'Alacant. El conveni, signat pel rector, Manuel Palomar, el president del Consell Social, Adolfo Utor, i el director territorial de Cajamar Caixa Rural, Manuel Nieto, pretén promoure les relacions de la universitat amb l'entorn social i empresarial a través de les seus universitàries.
 
El Consell Social de la Universitat d'Alacant, organitzador d'aquesta iniciativa, té com a objectiu crear un espai de trobada entre sectors productius i ser catalitzador del sector professional, empresarial, universitari i social per a crear sinergies entre tots ells. Amb aquest conveni, es pretén promoure les relacions de la universitat amb el seu entorn a través de les seus universitàries de les comarques d'Alacant i intensificar-ne la capacitat vertebradora.
 
Cajamar patrocinarà l'organització i realització de les trobades, igual que altres activitats que duu a terme amb la Universitat d'Alacant, a la qual està vinculada a través del mecenatge d'accions esportives i culturals com els concerts solidaris de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat. Atesa la seua implicació i suport, l'entitat ha rebut enguany el reconeixement al Mecenatge Artístic i Cultural del Consell Social.
 
La primera d'aquestes trobades va tenir lloc el 5 de juny a Dénia en un acte sobre la realitat actual i el futur de la institució acadèmica a la comarca alacantina de la Marina Alta, celebrada a la seu de Baleària, i que va comptar amb la intervenció del president de la Generalitat, Ximo Puig, del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i del president del Consell Social de la Universitat d'Alacant, Adolfo Utor.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook