02 de julio de 2019
02.07.2019

La UA entrega un xec solidari de 2.670 euros a la Fundació Noray Projecte Home

La recaptació és fruit del concert solidari que l'Orquestra Filharmònica de la UA va oferir el mes de maig passat en l'ADDA, amb el patrocini de la Fundació Manuel Peláez, Vectalia i Cajamar

02.07.2019 | 04:15
Moment de l'entrega del xec.

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, va lliurar divendres passat la recaptació del concert solidari oferit per l'Orquestra Filharmònica d'UA, el passat 14 de maig en l'ADDA, a la directora de la Fundació Noray Projecte Home, Consagración Jareño. En total, l'associació ha rebut 2.670 euros.

L'acte de lliurament va comptar també amb l'assistència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, i de representants de les entitats patrocinadores del concert: la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles, el director de Relacions Institucionals i Comunicació de Vectalia, Ezequiel Moltó, i per part de Cajamar, Laura Vera, directora de zona Alacant Nord.

El rector, Manuel Palomar, va destacar «el compromís de la Universitat d'Alacant amb l'organització d'activitats benèfiques, entre les quals es troben les actuacions solidàries de l'OFUA». La recaptació es destinarà a programes i activitats orientades a la intervenció en l'àmbit de les drogodependències i altres trastorns addictius que la Fundació Noray Projecte Home d'Alacant duu a terme.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook