02 de julio de 2019
02.07.2019

Cicle de cinema LGTBI a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Es projectaran les películes La calumnia, Girl i La Ley del Deseo a les 19 hores, i hi haurà un debat posterior

02.07.2019 | 04:15
Cicle de cine LGTBI els dies 1, 2 i 3 de juliol.

Amb motiu de la commemoració internacional del Dia de l'Orgull LGTBI, el Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport i el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la UA organitzen un cicle de cine LGTBI aquesta setmana, els dies 1, 2 i 3 de juliol, a les 19 hores, a la sala de conferències de la Seu de la Universitat d'Alacant (Sant Ferran, 40, Alacant). Les tres sessions consten d'una projecció i un debat posterior, amb entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.

L'Aula de Cine de la UA ha seleccionat per a aquest cicle La calumnia (William Wyler, 1961), pel·lícula que va obrir ahir el cicle. Hui, dimarts 2 de juliol, s'hi projectarà Girl (Lukas Dhont, 2018), amb presentació i moderació del professor de Sociologia de la UA, José Ignacio Garrigós (Dept. Sociologia I UA).

I finalitzarà aquesta proposta demà dimecres 3 de juliol amb la projecció de la La Ley del Deseo (Pedro Almodóvar, 1987). Remedios Perni, professora de la Facultat Filosofia i Lletres UA i integrant de l'Institut Universitari d'Estudis de Gènere, serà la presentadora i moderadora d'aquesta última sessió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook