Després de participar en el programa d’innovació Imagine Silicon Valley a San Francisco, l’estudiant de la Universitat d’Alacant Álvaro Belmonte continua acumulant èxits, ja que el Comitè Espanyol d’Automàtica (CEA) li ha concedit el premi al millor treball en robòtica de 2018.

L’article de l’estudiant del grau en Enginyeria Robòtica de la UA «Optimización en control visual de robots manipuladores», que forma part del seu treball de final de grau (TFG), ha sigut guardonat pel Grup Temàtic de Robòtica del CEA durant les Jornades d’Automàtica, trobada nacional més destacada en l’àmbit de l’automatització i la robòtica celebrades aquest any a Badajoz. El premi està patrocinat per la reconeguda empresa Robotnik.

Aquest nou reconeixement és un impuls més perquè Álvaro Belmonte continue treballant i esforçant-se en la que és «la seua passió», la robòtica. «En el meu TFG continuaré investigant com millorar els resultats obtinguts i aplicant els controladors dissenyats a tasques reals en col·laboració amb l’empresa PAL Robotics, líder internacional en robòtica humanoide», explica.