14 de noviembre de 2017
14.11.2017

La Facultat de Ciències celebra Sant Albert Magne 2017 amb un ampli programa d´activitats culturals

S'han organitzat jornades divulgatives, concursos de fotografia i microrelats, competicions esportives i premis d´Investigació en Química, entre altres esdeveniments

14.11.2017 | 04:15

Un any més, de la mà de Sant Albert Magne, patró de Ciències, la Universitat d´Alacant acull un ampli programa amb jornades divulgatives, concursos de fotografia i microrelats, competicions esportives i premis d´Investigació en Química, entre altres esdeveniments.

Amb quasi deu anys de recorregut, la Facultat de Ciències ha convocat el Concurs de Microrelats Matemàtics dirigit a tota la comunitat universitària i antic alumnat, i també a estudiants i professorat de centres educatius d´Educació Secundària de la província d´Alacant. Amb un màxim de 20 paraules, els microrelats hauran de complir el requisit que el nombre de lletres de cada paraula siga la xifra corresponent del nombre e, eliminant-ne els zeros. Les persones que participen podran presentar les seues propostes en dues categories: castellà i valencià. Per a cadascuna d´aquestes s´ha establit un primer premi de 200 euros i un segon de 100 euros. El termini de presentació, que cal fer-la a través del formulari disponible en la web de la Facultat, acaba el pròxim 24 de novembre de 2017.

Seguint en l´àrea de concursos, més de 65 propostes s´han presentat enguany al Concurs de fotografia Sant Albert Magne i estan exposades en els taulons vidrats del passadís de la Fase II de la Facultat de Ciències.

D´altra banda, en el marc de les XXII Jornades d´Investigació Departamental, s´han presentat 64 pòsters d´investigació dels departaments de la Facultat de Ciències. L´exposició serà fins al 17 de novembre en el passadís lateral de la Fase II (planta baixa). La finalitat d´aquesta trobada és donar a conèixer a l´alumnat de Ciències i a la comunitat universitària en general les línies d´investigació i els projectes en què treballen el professorat, futurs doctors i futures doctores, becaris i becàries, i col·laboradors i col·laboradores departamentals.

Finalment, el pròxim divendres 17 de novembre tindran lloc els actes al voltant del Dia de la Química que inclou lliurament de trofeus, premis, ponències i el lliurament del XXV Premi a la millor tesi doctoral en el camp de la Química. Dotat de 1.500 euros i convocat per la Secció Territorial d´Alacant de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ), està dirigit a investigadors i investigadores que hagen defensat la Tesi Doctoral l´any 2016.


 

 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine