Información

Información

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Aprenent a casa

Els xiquets i xiquetes del CEIP Azorín Monòver realitzen manualitats i dibuixos que després els exposen a les finestres de les seues cases

Si voleu compartir els treballs que feu a casa podeu enviar-ho a latiza@informacion.es

Les famílies del CEIP Azorín de Monòver proposen que els xiquets i xiquetes realitzen manualitats i dibuixos que després exposen a les finestres de les seues cases. Amb aquesta iniciativa que ens arriba desde Itàlia volen transmetre que junts podem i ho aconseguirem, conscienciar què ens hem de quedar a casa i sobretot entretenir als més xicotets. D'altra banda cada mestres tutor organitza la tasca que s'envia a les famílies. Des decinquè de Primària han seguit el projecte d'investigació que estaven realitzant però adaptant-ho a aquests dies. Tenen la sort de portar tauletes digitals i les tasques els van posant a la plataforma digital que comparten.

En aquests moments es troben investigant per contestar les preguntes que van fer al projecte «Fora Etiquetes». També realitzen treballs de geometria i alguna tasca de plàstica i anglès, en valencià la proposta és llegir. I des de castellà s'ha proposat realitzar contes llegits que l'alumnat està enviant a radio TV de Monòver i que estan compartint amb tot el públic per fer més entretingut aquest temps de confinament. Des de el centre pensen que és temps per treballar l'autonomia, en relació, en creativitat.

Lo último en INF+

Compartir el artículo

stats