Información

Información

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Superbaguet

Al principi, tots els alumnes s'havien rigut d'ells, perquè la disfressa d'home brioix els anava estreta i els pobres suaen molt mentre repartien panets de Xocoplus Ultra entre els nens que sortien en estampida per la porta principal.

-Tranquils, que n'hi ha per a tothom -deia un dels homes brioix.

Per si de cas, els nens van decidir que no valia la pena confiar en la paraula d'un adult vestit de brioix de dos metres. Així que els van fer caure a terra i van saquejar sense decència la furgoneta oberta.

Amb un treball en equip que ja voldrien els professors veure a clase, els alumnes van tirar les caixes de l'interior de la furgoneta i es van omplir totes les motxilles, fins que gairebé no podien tancar-les i les cremalleres estaven a punt d'explotar.

Com que encara quedaven moltes pastes per robar, van decidir entre tots desembolicar-ne unes quantes i fer un tiberi exprés, que per descomptat els trauria la gana per a diversos dies. Quan arribessin a casa, amb els morros plens de xocolata i la cara de vici radiant, les seves mares s'enfadarien molt.

Però ara no es volien quedar sense aquelles pastes gratis tan xules.

L'únic que es va comportar amb educación va ser l'Artur, que es mirava l'assalt des de la porta de l'escola, i va aprofitar l'ocasió per anar-se'n sense que el veiessin.

Lo último en INF+

Compartir el artículo

stats