Nous models empresarials que combaten el canvi climàtic i el calfament global. A l'institut Sorts de la Mar de Dénia, els alumnes es xopen d'economia ecològica. La professora i coordinadora del projecte de Turisme Sostenible, Imma Navarro, al costat dels professors Raül Arellano, Ferran Naya i María José Borredà, han posat en marxa el projecte «ruta mar-terra-aire». Hi articipa l'empresari i responsable del centre d'activitats nàutiques de la Marina de Dénia, Diego Andrés de Alzaa. Però els protagonistes en són els alumnes, que han creat l'empresa fictícia Ecodénia, S. L., consagrada al turisme sostenible.

L'activitat va arrancar els dies 1, 2, i 3 d'aquest mes a la platja de la Marineta Cassiana. Els professors van explicar la importància de la posidònia oceànica, una planta marina que dona oxigen al Mediterrani. En aquesta platja, els arribaçons de posidònia formen una barrera natural contra l'erosió.

Ecodénia es dedica a comercialitzar productes esportius i turístics (rutes i excursions amb guia) sostenibles. L'empresa fomenta la dieta saludable, les energies renovables i la inclusió.