L'Ajuntament de Mutxamel ha signat la renovació de l'acord de col·laboració, amb una vigència de 4 anys, amb LABORA, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (antic Servef), per part del seu director general, Enric Nomdedéu. L'alcalde mutxameler, Sebastián Cañadas, ha assistit a l'acte per a segellar la prestació conjunta del servei d'intermediació laboral mitjançant el servei PUNT LABORA.

Fonts municipals han afirmat al respecte que l'objectiu continua sent el de "prestar el servei de forma integral i des d'una perspectiva geogràficament més pròxima als usuaris, facilitant a les persones que no disposen d'accés a la Xarxa Internet, els serveis del Portal d'Ocupació de LABORA". A més, afigen que busquen incrementar amb això l'eficàcia i l'eficiència en gestió a través d'una participació personalitzada de les persones usuàries i aportant major agilitat al compliment dels objectius proposats.

Aquest servei, conegut anteriorment per Punt Autoservef, és molt utilitzat diàriament per veïns de Mutxamel i de municipis limítrofs com Busot per a realitzar les renovacions de les seues demandes d'ocupació amb el document DARDE ("Targeta de l'atur").

L'eina situada des de novembre del 2012 en les dependències municipals del Centre Social José Bernabeu Alberol,a on se situa l'Agència de Desenvolupament Local, ha permés realitzar diàriament nombrosos tràmits que habitualment es gestionen en els centres d'ús de LABORA sense necessitat de desplaçament al propi centre en Alacant, permetent entre altres opcions, la consulta d'ofertes d'ocupació i cursos de formació, així com postular la autocandidatura de les ofertes d'ocupació.

Així mateix, el sistema és capaç de generar certificats, el DARDE i gestionar les cites de persones usuàries en els centres d'ús de LABORA, facilitant i agilitant aquests tràmits de forma on-line.