La plaça del Congrés Eucarístic ha acollit aquest dimecres la celebració del patró de la Policia Nacional a Elx, el dia dels Àngels Custodis. Un acte que ha servit per a homenatjar el cos de la ciutat. El comissari en funcions, l'inspector Juan Pedro Navarro, ha destacat que Elx continua amb una baixa taxa de criminalitat, molt inferior a la mitjana de les grans ciutats de la Comunitat Valenciana, sense perdre de vista l'augment de delictes de robatoris amb violència i agressions sexuals que s'ha produït en els últims mesos.

L'acte ha servit per a condecorar a inspectors i agents per la seua trajectòria i intervencions al llarg d'aquest últim any, i per a posar en valor el treball del cos policial.

Per part seua, l'edil de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha assegurat que "l'Ajuntament d'Elx mantindrà davant el Govern d'Espanya una actitud reivindicativa d'acord amb les necessitats d'aquesta Comissaria, amb la finalitat de dotar als agents i als seus comandaments dels mitjans adequats i la plantilla suficient per a l'acompliment del vostre treball". La comissaria il·licitana arrossega des de fa anys un dèficit de plantilla, segons ha recordat aquest matí l'inspector Navarro.