17 de julio de 2019
17.07.2019
Oci i música

Benidorm acull a l'agost un festival per als nostàlgics de la "Ruta del Bakalao"

L'esdeveniment comptarà amb Dj's històrics com Arturo Roger, Chumi Dj, Kike Jaén i Tonet Marzá i amb el locutor Vicente Bartual

17.07.2019 | 18:24
Benidorm acull a l'agost un festival per als nostàlgics de la "Ruta del Bakalao".
El pròxim 17 d'agost Benidorm acollirà a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera la celebració d'un nou festival musical, amb format propi, seguint el deixant d'èxit de la música dels anys 90 i "La Ruta del Bakalao" valenciana.
 
El regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, ha presentat aquest dimecres el nou festival i ha destacat la implicació en el mateix de l'Associació de Penyes Verge del Sofratge, així com el fet que var dirigit a un "segment d'edat que estava parcialment completat en altres festivals però que es reforça amb aquesta cita".
 
Dues productores, Ibèria Festival i Star Boy Quaterback, sumaran els seus esforços per a portar a Benidorm a artistes del nivell de Double You, Tina Cousins, Jerry Daley, Double Vision i DJ Space als quals sumar els dj's històrics de "La Ruta" com Arturo Roger, Chumi DJ, Batiste, Kike Jaén, Tonet Marzá i altres destacats animadors de l'escena musical dels 90 que van aconseguir col·locar els seus temes en les llistes de hits. A més, presentarà el festival Vicente Bartual, el mític locutor de Bikini Club.
 
Els productors assenyalen la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm per a sumar un altre gran esdeveniment al seu cartell de festivals estiuencs. Javier Ferrándiz ha incidit en el target d'edats; Víctor Pérez, en l'impacte internacional de grups i dj's; i Ricardo Caballé en l'espectacle de música i efectes especials de proximitat que "atorgarà espectacularitat al festival i notorietat a Benidorm".
 
L'entrades i la informació estan disponible en la web www.90shomenajealaruta.com i se sumen a l'esdeveniment diversos grups locals d'oci.
 
Carrobles ha assenyalat que "es tracta d'un format nou, molt apetible, poc treballat fins al moment i que aconseguirà el suport del públic".
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook