15 de mayo de 2019
15.05.2019
Cultura

La Universitat d'Alacant programa tallers, visites guiades i un espectacle pel Dia Internacional dels Museus

El pròxim divendres començarà la programació amb activitats ludicoeducatives per a tota la família

15.05.2019 | 18:28
Museu de la Universitat d'Alacant.

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) s'uneix un any més a la commemoració del Dia Internacional dels Museus amb diverses activitats ludicoeducatives dissenyades des de l'Àrea Didàctica del MUA i la Facultat d'Educació, que es desenvoluparan de divendres 17 a diumenge 19 de maig, segons han avançat aquest dimecres fonts de la Universitat d'Alacant (UA).

«Els museus com a eixos culturals. El futur de la tradició» és el lema proposat enguany pel Consell Internacional de Museus. Amb aquesta temàtica, el MUA ha dissenyat un programa d'activitats que començarà divendres 17 de maig amb la «Festa DIM», de 17 a 20 hores, una proposta de diversió en família que inclou quatre tallers i activitats ludicoeducatives, tal i com han explicat les mateixes fonts. Així, es podrà fer disseny de vidrieres amb «La llum acolorida», mosaics amb «Tessel·la a tessel·la», petjades en l'argila amb «Perfil de Fang», i elaboració de milotxes amb «Jocs tradicionals avui». La jornada finalitzarà amb l'espectacle Essere, el eco del silencio, a les 20.30 hores, que inclou la presentació del llibre d'artista i àlbum musical de Natalia Pérez Chazarra i Carlos Izquierdo.

La segona jornada, dissabte 18 de maig, començarà a les 10.00 hores amb una visita guiada a les exposicions d'art contemporani i arqueologia del MUA. Així mateix, a les 11.00 es farà un taller didàctic vinculat a l'exposició de Trobades d'Art Contemporani, que actualment s'exposa en el Museu Universitari, mentre que la jornada finalitzarà amb una nova visita guiada a les exposicions del MUA, a partir de les 18.00 hores. Finalment, diumenge 19 de maig a les 10.00 hores s'iniciarà una nova visita guiada a les mostres exhibides al MUA, i després s'impartirà el taller didàctic «Art, Tradició i Futur» a càrrec de l'artista Pilar Sala.

Les activitats de dissabte i diumenge requereixen d'inscripció prèvia, que pot formalitzar-se a través de la pàgina web del MUA. Així mateix, el programa complet pot consultar-se al mateix portal digital.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook