Sant Vicent del Raspeig calfa motors per als dies grans de les Festes Patronals i de Moros i Cristians i aquest dimarts de vesprada ja van començar els actes del programa. Tot i la pluja intermitent de primera hora de la vesprada, l'Ambaixada Infantil es va poder celebrar sense cap problema amb la presència d'aproximadament 200 xiquets de totes les comparses, que van fer una representació dels combats entre tropes mores i cristianes.

D'aquesta forma Sant Vicent va donar inici al seu programa de Festes, amb un acte en el qual els més menuts van protagonitzar les ambaixades, actes que, en la seua versió adulta, tindran lloc en la localitat aquest dissabte 27 i dimarts 30 d'abril. Ara bé, a la cita infantil es canvia la pólvora per bombetes i el metall per fusta. Paula Chust va ser l'ambaixadora cristiana per la comparsa Almogàvers i Andrea Camarada ambaixadora mora per Almorávides.

Els actes festers van continuar amb la Nit d'Albaes, i el programa continua dimecres amb l'Entraeta Cristiana (21.30) i dijous amb la Mora, mentre que divendres serà l'Entrada de Bandes (20.00) i el Pregó (21.00), i els dies grans arrancaran dissabte amb l'Entrada Cristiana (18.00).