Juanjo Nieto, lateral de l´Hèrcules CF i autor d´un sorprenent gol que va donar la victòria al seu equip davant del Vila-real B en el temps afegit, va afirmar ahir que el conjunt alacantí va tindre una mica de fortuna per la forma en què va aconseguir guanyar, tot i que, va precisar, la sort s´ha de buscar.

El jugador castellonenc va anotar el gol del triomf en dispersar una pilota des del seu propi camp, la qual va acabar introduint-se en la porteria del Vila-real B després d´una relliscada del porter local.

"La sort ens ha afavorit, però s´ha de buscar. No arriba sola. Unes vegades està de cara i altres de costat", va dir el defensa, qui va admetre que la sensació de guanyar novament amb un gol en el temps afegit és "estranya, però molt bona". El futbolista, que portava alguns anys sense marcar, va admetre que el gol va provocar bromes en el vestidor de l´Hèrcules, encara que va confessar que va dir als seus companys, en to de broma, que el seu xut va ser "a propòsit".

Nieto va confiar que el seu gol ajude a donar visibilitat a l´Hèrcules perquè se sàpia que l´equip "té ganes de fer coses boniques" aquesta temporada. "Vam tindre ocasions per a guanyar molt abans, però finalment vam trobar la recompensa", va insistir. El castellonenc va restar importància al fet que l´Hèrcules estiga situat en la part més alta de la taula després de dues jornades, i va valorar més "les sensacions" que transmet l´equip. "Esperem seguir en aquesta línia de treball i confirnaça", va dir el jugador de l´Hèrcules.

Vídeo

Vídeo