L´alcalde de Guardamar del Segura, José Luis Sáez i el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés han inaugurat aquest matí l´Aula Universitària de Guardamar del Segura amb la col·locació d´una placa a la Casa de la Cultura, edifici que allotjarà l´Aula. A l´acte ha assistit també Mar Iglesias, directora del Secretariat de Promoció Cultural de la UA.

Guardamar és Aula Universitària de la UA des de l´any 2015, i a partir d´ara tindrà un espai físic permanent on desenvolupar activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador.

Durant l´acte s´ha presentat l´exposició Investigadores de la llum i les tecnologies de la llum, i l´investigador Jesús Pérez Ríos, professor del Departament de Física i Astronomia de la Universitat de Purdue (EUA), universitat capdavantera en investigació aeronàutica i astronàutica, ha fet una xarrada introductòria a l´exposició.

L´esdeveniment ha tingut, a més, l´assistència de la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglesias, el regidor de Joventut, Silvestre García i més de 100 alumnes procedents de l´IES Les Dunes de primer i segon de batxillerat.

L´exposició Investigadores de la llum i les tecnologies de la llum que podrà visitar-se des d´avui fins a finals de març a la Casa de Cultura de Guardamar, c/ Colón, 60, fa un recorregut visual i divulgatiu a través d´una selecció de dotze científiques que han fet unes aportacions transcendents en aquest camp.