L´Elx va treballar ahir en sessió doble en el camp annex al Martínez Valero i es va poder comprovar que Pacheta baralla canvis per al dol de diumenge front al Numància (16 hores) a Sòria. En la medular, el preparador frangiverd va deixar entreveure un "trivot" format per Manuel Sánchez, Xavi Torres i Provencio, per a donar consistència a l´equip en aquesta zona del camp, mentre que es va poder comprovar que el migcentre Javi Flores ja està preparat per a tornar després de perdre´s l´encontre front al Reus (0-2) a causa d´una forta contusió. El preparador està pegant voltes al cap de cara a un dol com el de Los Pajaritos, en el qual es pretén que els possibles dubtes que va deixar la derrota front al Reus (0-2) no vagen a més.

El tècnic de Salas de los Infantes tampoc no ha decidit qui serà qui ocupe la vacant que deixa Sory Kaba, absent aquesta setmana per estar concentrat amb la seua selecció. El duo Benja-Nino sembla jugar-se aquesta plaça. Fins ara, en el que va de Lliga, el guineà ha sigut titular. Front al Granada va ser substituït per Benja, en el minut 63, mentre que va sumar tots els minuts amb Osasuna i Reus com a rivals.

Nino va eixir en el minut 63 per Josan en el debut lliguer front a l´equip nazarí; va ocupar la plaça de Gonzalo Villar, en els minuts 65 i 70, a El Sadar i amb el Reus. Mentre que Benja va substituir a Josan en els dos darrers partits de Lliga, en el 65 i el 61. En tots dos casos, el català va jugar d´extrem, un lloc al qual es va adaptar a la perfecció durant tota la fase d´ascens.

No obstant això, Benja va comentar ahir que li "encantaria" jugar de davanter centre contra el Numància davant l´absència de Sory i no en la banda dreta, tot i que va precisar que està dispost a ajudar l´equip en la posició que decidisca l´entrenador.

Nino, que va ser utilitzat com a revulsiu en la fase d´ascens, també aspira a tindre la seua oportunitat des del primer minut com va fer en els enfrontaments decisius front al Vila-real B.

Difícil rival

Benja va definir el partit davant el Numància com "duríssim" i va recordar que el rival ha mantingut el bloc que va estar a punt de pujar a Primera. "Estan desitjant sumar la seua primera victòria, com nosaltres", va afegir. Seguidament va assenyalar que l´encontre és d´una "dificultat màxima" i no creu que l´Elx haja de canviar el seu estil de joc "perquè sóc partidari de mantindre la idea que ens ha dut ací". El punta va afirmar que l´Elx té plantilla per a mantindre´s en la categoria i va garantir que el vestidor està preparat per a sofrir. "S´han d´apretar les dents i córrer tant com ja ho hem fet fins ara o més. Quan arriben les victòries se n´aniran els petits dubtes de l´entorn", va concloure.

Vídeo previa