24 de julio de 2020
24.07.2020
Información
Institut Valencià de Cultura

Oh! La Cultura

24.07.2020 | 07:33
Oh! La Cultura

Entrades en ivc.gva.es

«Música en viu»

Torna la cultura en viu amb «Oh la cultura». La música en directe continua al Teatre Arniches de la mà de La Fúmiga, una banda valenciana guardonada en els passats Premis de la Música Carles Santos, molt festiva i de marcat caràcter mediterrani conformada per instruments de vent i percussió a l'estil de les bandes balcàniques, que comptarà amb la col·laboració de les raperes Pupil·les. La nit estarà ambientada per la DJ Jes. 

 
Entrada 5 euros
Divendres, 24 de juliol a les 20.30 hores
Teatre Arniches. Avinguda d'Aguilera, 1. Alacant
 
 

«Espectacle de circ»

Torna la cultura en viu amb «Oh! La cultura». El circ arriba al Teatre Arniches amb un espectacle creat per l'Associació de Professionals del Circ de la CV. Una proposta de gran format, plena de força i vitalitat per a tots els públics amb 13 artistes, música en directe, números aeris, llit elàstic, malabars i molt d'humor.

 
Entrada 5 euros
Dissabte, 25 de juliol a les 20.30 hores
Teatre Arniches. Avinguda d'Aguilera, 1. Alacant
 
 

«Espectacle de dansa»

Torna la cultura en viu amb «Oh! La cultura». La dansa arriba al Teatre Arniches amb un espectacle creat per les companyies Otra Danza, Fil d'arena, Marea Danza i Cienfuegos Danza. Una proposta presentada per la ballarina Pepa Cases que consta de 4 peces ballades: «Salt», de Fil d'arena; «Relieves», de Marea Danza; «Clandestino», de la companyia Otra Danza i l'IVC, i «Tabula Rasa», de Cienfuegos Danza.

 
Entrada 5 euros
Diumenge, 26 de juliol a les 20.30 hores
Teatre Arniches. Avinguda d'Aguilera, 1. Alacant
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook