19 de junio de 2017
19.06.2017
Opinió

Sant Llorenç, la nova "gallera"

19.06.2017 | 17:02
Dos galls barallant-se pel mig del carrer Sant Llorenç

Els últims dies hem pogut comprovar com Alcoi ha aplegat a un estat de deteriorament important. Esta vegada no em referisc a l´abandonament urbanístic i de neteja de la ciutat que tots coneixem. Esta vegada vull parlar del deteriorament de les formes mínimes de convivència i urbanitat a la ciutat.
El dimecres vàrem veure a diferents mitjans de comunicació com un «poni» cavalcava pel bell mig de la ciutat, travessant el Pont de Sant Jordi emblema de la prosperitat passada d´Alcoi. No ha estat un fet aïllat, els últims anys hem pogut «gaudir» de cavalcades per diferents indrets de la ciutat i també l´autovia, d´animals malauradament sense cap control.
Si passegem per la part baixa de la ciutat, per la zona d´Algessares, podrem constatar com esta zona s´ha convertit en un zoo descontrolat d´animals. Hi han cavalls dintre d´edificis abandonats, pasturant a solars i un seguit de gossos, dels perillosos, tancats a diferents cases. Tot açò ha passat amb la permissibilitat i la deixadesa del govern socialista de Toni Francès.
Però la situació ha començat a fer-se insostenible. Insostenible ja ho era, ara cada vegada més visible i ho podem comprovar amb les següents imatges.
Dos galls barallant-se pel mig del carrer Sant Llorenç, a les portes de l´ajuntament, davant la impunitat dels vianants i comerciants de la zona.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
anteriorsiguiente
Enlaces recomendados: Premios Cine