La Universitat d’Alacant ha obert el primer termini d’inscripció per als màsters oficials del curs acadèmic 2018-2019. Amb una oferta formativa composta per 53 programes de postgrau i amb la novetat principal de poder fer un doble màster en Advocacia i Dret de Danys, la institució acadèmica alacantina manté l’aposta per estudis que abracen totes les branques del coneixement i que s’adapten a les necessitats socials i les del mercat laboral.

Aquest primer període de preinscripció romandrà obert fins al pròxim 30 de maig, mentre que el segon període s’obrirà el 6 de juny i estarà obert durant un mes, fins al dia 6 de juliol de 2018. Cal recordar que aquesta segona fase de preinscripció s’activarà únicament en aquells màsters que no hagen cobert totes les places en la primera fase. No obstant això, també es podrà activar en aquells màsters que en cobrisquen l’oferta, però consideren necessari arreplegar sol·licituds si es creu que puga haver-hi baixes d’estudiants matriculats.

La sol·licitud de preinscripció es farà exclusivament mitjançant aquest formulari electrònic i la informació sobre tots els títols de postgrau està disponible a aquesta web.