Información

Información

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Joves lectors «apadrinats» a Sant Joan

Al Rajoletes de Sant Joan va iniciar el curs passat una activitat: «Apadrinament lector a l'escola»

Alumnes del col·legi públic Rajoletes, a Sant Joan d'Alacant, durant l'activitat de l'Apadrinament Lector que han fet durant els últims mesos.

El col·legi públic Rajoletes de Sant Joan d'Alacant va iniciar el curs passat una activitat anomenada «Apadrinament lector a l'escola», que consisteix a fer que els alumnes de 6é de Primària siguen padrins, pel que fa a la lectura, dels de 1r. Això vol dir que cada padrí es compromet a treballar amb el seu fillol i acompanyar-lo en un moment en què està iniciant o consolidant la lectura. Així, no només es fomenta l'habilitat lectora, sinó també la convivència i la cooperació entre cicles.

El projecte, supervisat pels mestres Víctor Verdú i Ana Ruiz, estableix un compromís de col·laboració i ajuda entre tots, sobretot per part dels majors, que se senten responsables dels més menuts. Al mateix temps, els alumnes de 1r aprenen de xiquets com ells, que per ser més majors saben un poc més. La iniciativa s'ha anat duent a terme un dia a la setmana al llarg del passat curs escolar.

Lo último en INF+

Compartir el artículo

stats