Ja ha passat la 666 Edició d'una Fira per a l'història!. Des del Partit Popular mijançant el present article volem felicitar i felicitar-nos a tot el poble per tenir una gran Fira que a més a més, enguany ha estat declarada d'Interés Turístic Nacional. Aquesta distinció que otorga el govern de Mariano Rajoy, que a volgut sumar-se a eixe suport i reconeixement, en el seu primer any de govern, encara que s'a intentat obtindre del anterior govern socialista de Rodriguez Zapatero, sense èxit, pese a qui li peseÉ Cal recordar que es una distinció que cal conservar, de manera que tant mateix es concedeix es pot per retirar. Una guardó que creiem a vingut en el millor moment i deuria de marcar un abans i un després en la consolidació i trajectòria de la Fira, no podem perdre els orígens, cal cuidar eixos inicis, en definitiva l'essència de la Fira ha d'estar present, com també les nostres comarques han de ser protagonistes i crear-los una dependència a estar presents en cada edició de la nostra Fira. Declaracions a banda els principals pilars de la nostra Fira son en primer llòc el poble, es evident, perquè naix del poble i és del poble, i de seguit els expositors, que son es que la fan viable, atractiva i rentable econòmicament (la fira s'autofinancia!), i es a ells a qui devem "cuidar i mimar" per tal que seguisquen apostant per Cocentaina com a aparador dels seus productes, iniciatives i de les seues novetats. A ells, poble i expositors de manera particular, sense oblidar a les forces de seguretat en el seu conjunt, dediquem esta declaració oficial que ha fet de la nostra Fira de Tots Sants, d 'interés Turístic Nacional. ¡Gracies!.

A banda, d'aquest important fet aconseguit a la 666 edició de la Fira de Tots Sants, s'ha criticat pel govern socialista a Cocentaina, el nul recolzament institucional a la Fira i segueix fent-se a día d'avui pel Sr. Briet, a qui li recordem una vegada mes, que té la responsabilitat de govern i que ha de guardar les formes, que se li oblida sovint que representa a totes les veïnes i a tots els veïns de Cocentaina, ha de ser l'alcalde de tots i no defendre els seus interessos de partit, perquè no es pot anar desprestigiant a "diestro y siniestro" (institucions i persones), només pel color polític, això s'anomena demagògia.

De manera queÉ als fets:

A l'inauguració a banda dels alcaldes de les nostres comarques, als quals els agraïm molt la seua asistencia i suport, així particularment al d'Oropesa, a estat inaugurant la 666 edició de la Fira de Tots Sants la Consellera d'Agricultura, Maritina Hernández, com a representant del Consell i del President de la Generalitat. El Sub-Delegat del Govern a Alacant, Alberto Martinez en representació del Govern Central; el Director General de Turisme, Sebastián Fernández, en representació de la Consellería de Cultura, Turisme i Esports. El Diputat Provincial Javier Sendra, en representació de la Presidenta de la Diputació Provincial d'Alacant Luisa Pastor (que inaugurara la Fira a l'Edició de 2011); així com la diputada provincial Mª Carmen de España i diversos diputats provincials, autonomics i nacionals, com ara, Jaume Pascual, Lluis Torró i Ximo PuigÉ a més de moltissimes personalitats i carrècs institucionals, Camara de Comerç, Forces de Seguretat, sobre tot, Guardia Civil, Consellería de Medi Ambient i AgriculturaÉ Universitat d'Alacant, representada per uns dels seus vice-rectors Carles Cortés i Carmen Marimón, d'Extensió UniversitariaÉ en fi, tan sols, per a referir, alguns dels tants i tants càrrecs institucionals fisicament presents el día de Tots Sants a Cocentaina, des d'ací a tots el nostre reconeixement i agraïment pel seu suport. Per tant, no entenem la postura d'aquells que diuen que "no es recolza la Fira de Tots Sants", i que es van atrevir a comentar-ho fins i tot el mateix día de la inauguració de la mateixa en "petit comité". Cal anar en compte, en el "petit comité", perquè tot es sapÉ, pero si soles va faltar que la Casa Real enviara un representant!!!.

Ara resulta que a l'equip de govern i, sobre tot, el Sr. Briet (que es preocupa mes pel Partit Popular que pel seu propi) li s'ha ocurrit declarar que els del PP volem eixir "en la foto a espentons"É Com quedem? Ve ningú o no vé del PP a la Fira?... Si no anem mal i si anem pitjor!... Com es veu, la questió es fer política inclus en Fira i de la Fira. Ells n'han fet i en fan tanta de política, que fins i tot, fan vindre al seu Secretari General, malgrat no haver.lo votat!... i quin paperot!. En definitiva qui fà política?. Els amics sociates, també afirmen que el poble és el més important, qui s'els creu?, si ells són els que fan política de la Fira, fins i tot en Fira!. Aprofiten qualsevol ocasió. Des del Partit Popular creiem que el protagonisme i la foto es per a qui realment importa: el poble, els expositors i tots aquells de fora que venen a Cocentaina.

Per tot l'esmentat, tornem a felicitar al poble de Cocentaina per la seua hospitalitat demostrada i perquè amb el seu saber fer seguisca mantenint viva una gran Fira!, com ho ha fet fins ara, així com a tots els que han treballat directament en la seua organització i desenvolupament, malgrat qui i qui no ens governe a Cocentaina, a València i a Madrid. ¡¡¡Enhorabona!!!