El col·legi públic Garganes d'Altea commemora aquest curs els seus primers 25 anys d'història i, per això, s'hi han organitzat diverses activitats festives. Una d'elles, que va tindre lloc el passat 22 de gener, ha consistit en un concurs de pastissos per a celebrar l'aniversari. Va ser al curs escolar 1988-1989 quan es va inaugurar el nostre col·legi, i són moltíssimes les vivències, els aprenentatges i els esforços al llarg d'aquests anys per a mantindre vius els valors de l'escola pública.

La participació en el concurs va ser molt àmplia; més de 130 pastissos elaborats per alumnes, famílies i professorat, que van ser tastats per tots els assistents.

En primer lloc es van organitzar les taules al pati. Seguidament cada participant presentava el seu pastís amb la seua targeta (amb nom i ingredients). A continuació era el moment del jurat (format per mestres i pares i mares de l'alumnat), i del jurat d'honor (format pels mestres que encara ensenyen a l'escola des del moment de la seua inauguració, a més del personal de cuina i una representació dels mestres que han deixat la seua empremta educativa al cole al llarg d'aquests anys). Finalment, tothom va tindre la possibilitat de tastar els pastissos, i es van lliurar els premis a cadascun dels guanyadors. A més, es va presentar la samarreta commemorativa del 25é aniversari, amb la col·laboració de l'AMPA.

Tanmateix, els actes commemoratius no es queden ací, ja que en pròximes setmanes se celebraran el Carnestoltes, la Setmana Cultural i la trobada d'antics alumnes i mestres, entre altres.